تولید تنباکو ی خام یک صنعت بزرگ است. تنها در سال 2022، حدود 5.8 میلیون تن تنباکو در جهان تولید شد که میتوان گفت بر اساس داده های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(FAO)یک سوم آن در چین بود؛
هند دومین تولیدکننده بزرگ تنباکوی خام در جهان است و پس از آن برزیل میباشد که به ترتیب حدود 0.8 میلیون تن و 0.7 میلیون تن تنباکو در آن سال تولید کردهاند.
اندونزی به همراه ایالات متحده و زیمباوه، از کشورهایی با بالاترین شیوع سیگار کشیدن، همچنین تولیدکننده عمده میباشند. سازمان جهانی بهداشت اپیدمی تنباکو را یکی از بزرگترین تهدیدات بهداشت عمومی که جهان تاکنون با آن مواجه شده است، اعلام کرده و مسئول مرگ بیش از 7 میلیون نفر بهدلیل مصرف مستقیم تنباکو و 1.3 میلیون نفر دیگر بهدلیل استنشاق دود دستدوم است.
علاوه بر این، این سازمان بیان میکند که تنباکو تهدیدی برای امنیت غذایی است و برای کشاورزانی که با آن کار میکنند مضر است، زیرا آنها را در معرض سموم شیمیایی و دود تنباکو قرار میدهد که منجر به بیماریهای مزمن ریوی و مسمومیت نیکوتینی میشود. به همین دلیل، از دولتها خواسته است که یارانههای کشت تنباکو را پایان دهند و به جای آن از کشاورزان حمایت کنند تا به کشت محصولات پایدارتر که به بهبود امنیت غذایی و تغذیه کمک میکند، روی آورند.
“با انتخاب کشت غذا به جای تنباکو، ما سلامت را در اولویت قرار میدهیم، اکوسیستمها را حفظ میکنیم و امنیت غذایی را برای همه تقویت میکنیم”.
۰۲:۱۴ بعدازظهر